Ammepuder og ammepudebetræk.

Når Man ammer, har man behov for en god ammepude som giver god støtte, for at kunne slappe af under amningerne og dermed undgå spændinger i arme, ryg og nakke. Hos Babydk finder du derfor kun ammepuder og ammepudebetræk af højeste kvalitet.

Her finder du bla. ammepuder i økologisk bomuld fra danske gots certificerede CamCam og Filibabba som alle giver en god støtte under amningerne. Vi har både Fossflake ammepuder og almindelige ammepuder med vattering, alle med flotte print og mønstre som vil pynte flot i et hvert hjem.

(læs mere i bunden af siden…)

Ammepuder og ammepudebetræk fortsat.

Alle ammepuder og ammepudebetræk kan vaskes i maskinen og fossflake ammepuder kan også tørretumbles. Alle vores ammepudebetræk passer endvidere til almindelige standard ammepuder og er i økologisk bomuld, så har du evt. allerede en ammepude, kan du blot købe et ekstra betræk for at skifte look eller til at skifte mellem, når det andet er til vask.

Selvom man ikke ammer men giver flaske, er det også en god ide med en ammepude af høj kvalitet. Da du kan skabe tryghed og hygge med dit barn under måltiderne, ved at ligge barnet på tæt op ad dig.

Valg af ammepude, hvordan vælger man den bedste ammepude, har du nogen spørgsmål ang. valg af ammepude eller ammepude betræk er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som kan guide dig i valg af ammepude, så du vælger lige netop den ammepude som passer til dine behov.

Du kan altid kontakte os på kundeservice@babydk.dk eller tlf. 53 86 05 50 alle hverdage mellem kl. 08.00 – 20.00

Dette er et test site — ingen ordre vil blive gennemført...
Scroll til toppen