Bestilling og betaling

For at handle på Babydk.dk skal du opgive navn, adresse og mail førend varen kan sendes til dig. ”Se mere under behandling af personlige oplysninger

Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en mail hvor vi bekræfter for vores modtagelse af din bestilling. Der er imidlertid først indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en endelig ordrebekræftelse fra os.

 

Fragt

Ordre over kr. 499 leveres fragtfrit uden omdeling, dvs. til din nærmeste pakkeboks eller posthus. eller direkte til døren for kr. 49.

Ordre under kr. 499 leveres uden omdeling til kr. 29, dvs. til din nærmeste pakkeboks eller posthus. eller direkte til døren for kr. 49. Du bestemmer selv hvordan du ønsker at få leveret din pakke.

 

ViaBill

Såfremt du vælger at indgå en betalingsaftale med Viabill henviser vi til Viabills alm. handelsbetingelser, som du kan finde her http://www.viabill.com/kredit

 

Afhentning

Click & Collect. Det er også muligt uden beregning at afhente din pakke i butikken. Bestiller du inden kl.00.00. kan du afhente din pakke, når butikken åbner kl. 10.00. Se butikkens åbningstider under kategorien åbningstider.

*Ved særlige lejligheder med ekstraordinær travlhed i butikken, som f.eks. Black Friday eller andre udsalg, kan afhentning først ske efter 2-3 hverdage.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret fra du modtager din vare, på alle varer købt på Babydk.dk såfremt varen er ubrugt og i original emballage og ordrebekræftelse kan fremvises.

Ved returnering er det muligt at sende varen eller aflevere den i butikken.

Udgifter i forbindelse med brug af fortrydelsesret afholdes af køber.

Ønsker du at sende dit køb retur benyt da venligst nedenstående fortrydelsesformular.

Fortrydelsesformular

Varen skal sendes til

Babydk

Silkeborgvej 39, butik 5

8000 Århus C

 

Julegaver

Vi bytter julegaver til og med den 16. januar 2017. husk at notere i kommentarfeltet på din ordre at det er til julegave.

 

Reklamation

Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” og kunne fremvise en faktura efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt efter fejlen blev opdaget.

Skulle du imod forventning opleve problemer med varer købt hos Babydk.dk kan du kontakte vores kundeservice på kundeservice@babydk.dk .

Er du utilfreds med annoncørens vurdering af din reklamationssag, kan du indgive en klage til Konkurrence og Forbrugerstyrelsen, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby (www.forbrug.dk).

 

Indpakning

VI pakker gerne dine gaver ind ganske gratis, blot noter i kommentarfeltet i kassen at det er til gave samt om det er til en pige eller dreng.

 

Behandling af personlige oplysninger

Cookies

Der benyttes cookies, De registrerede oplysninger opbevares i 5 år. Oplysningerne opbevares krypteret, og transmitteres krypteret til og fra virksomheden.

Logstatistik 

Logstatistik bruges på www.Babydk.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

På www.Babydk.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Desuden knyttes oplysningerne i log-statistikken til de kunder og brugere, der besøger websitet, såfremt brugeren tilkendegiver navn, adresser og andre oplysninger i forbindelse med et køb på websitet, eller oprettelsen af en brugerprofil.

Logstatistik bruges desuden til: Personalisering af markedsføringen mod brugeren at skabe øget brugervenlighed.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail-adresse.

Personoplysningerne registreres hos Babydk og opbevares af One.com.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Registrerede personoplysninger opbevares krypteret. Det gøres på følgende måde: Alle personlige oplysninger krypteres hos One.com.

Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret. Det gøres på følgende måde: Kontakt One.com for oplysninger om dette. www.one.com

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Babydk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen
og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Babydk via e-mail: Kundeservice@Babydk.dk.

Markedsføring

E-mail-adressen, som Babydk.dk har modtaget i forbindelse med købers bestilling på www.babydk.dk, kan benyttes af Babydk.dk til at markedsføre egne tilsvarende produkter eller tjenesteydelser til køber via elektronisk post.

Køber modtager nyhedsbreve, når køber har afkrydset feltet “ja tak” under et køb på vej mod kassen eller udfyldt en tilmeldingsformular. Nyhedsbrevet indeholder konkurrencer, nyheder, inspiration og gode tilbud. Det udsendes via mail og SMS. Købers oplysninger videregives ikke. Køber kan til enhver tid afmelde sig nyhedsbrevet.

I begge ovennævnte situationer kan køber frabede sig at modtage flere henvendelser via ”Min Side” på www.babydk.dk, via et link i mailen eller ved at kontakte babydk. dk, kundeservice.

 

Ændring af betingelser

Babydk har til enhver tid ret til at ændre nærværende betingelser. De gældende betingelser er tilgængelige på Babydk.dk.

 

Lovvalg og tvister

Køb via Babydk.dk, der knytter sig til ovenstående vilkår, er underlagt dansk ret.

 

Kundeservice

Skulle du have nogen spørgsmål i forbindelse med dit køb eller andet er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@babydk.dk eller tlf. 53 86 05 50 i tidsrummet 08.00-20.00.


www.Babydk.dk ejes og drives af Julie Hagge, CVR nr: 37301698, Silkeborgvej 39, butik 5, 8000 Århus C – Tlf. 53 86 05 50, kundeservice@babydk.dk.

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.Babydk.dk til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt, dette kan gøres via tlf. eller mail.

Dette er et test site — ingen ordre vil blive gennemført...
Scroll til toppen