Babydk & Friends

Forbrugerpanel

Babydk’s uvildige forbrugerpanel

tester produkterne

Indlæg og anmeldelser

Anmeldelser af produkter samt

andre informative indlæg

Babydk video

Babydk anbefalede videoer

af oplysende karakterer

Inspiration

Inspiration til f.eks. barselsgave

eller den helt rigtige dåbsgave

Babydk kundeklub logo

Kundeklubben Babydk & Friends

Formålet med Babydk & Friends kundeklubben er, at give information og vejledning om vores produkter, samt bidrage med viden og inspiration der gør det lettere at være moderne forælder.

Kundeklubsiden her er offentlig og til fri brug for alle, men tilmelder du dig vores kundeklub nederst på siden, får du også del i de mange kundeklubfordele, såsom ekstraordinære kundeklubtilbud, nyheder og info om udsalgsstart før alle andre.

Hos Babydk har vi oprettet et forbrugerpanel, der hjælper med at teste produkter og rådgive jer som forbrugere. Altså forbrugere der ud fra egne erfaringer med produkterne rådgiver og vejleder jer som forbrugere.

Det synes vi giver god mening.

Nedenfor kan du læse mere om vores forbrugerpanel med deres egne ord. Klik på “Vores historie” og bliv klogere på panelets deltagere.

[dt_fancy_image image_id=”35781″ align=”center” animation=”zoomIn”]

Brian, Ida, Amalie
og Oliver

Vores historie

Vi er en lille familie i nyboder der består af:

Far Brian, 38 år

soldat, men er pt hjemgående husfar på barsel

kan godt lide at holde mit sind ungt med computerspild, når den lille chef tillader det, og lave mad, dyrke sport, få en ide’, udforme og bygge den, og ikke mindst at være meget sammen med mine børn.

Mor Ida, 27 år

Læser til sygeplejerske

Kan godt lide at være i køkkenet, og lave sund glutenfri mad til familien, at indrette vores hjem og finde på nye ting som Brian kan bygge, og mest af alt at være mor.

Amalie, 6 år

Går i børnehaveklasse.

Kan godt lide at finde på sjove lege, danse, tegne og være kreativ, og er vild med alt med frost.

Oliver, 6 måneder

Kan godt lide at tumle rundt, råbe højt og ikke mindst at spise mad. Og lige for tiden går det meste af dagen med at øve sig i at kravle.

[dt_fancy_image image_id=”35783″ align=”center” animation=”zoomIn”]

Cecilie, Anders, Romeo
og lillebror i maven

Vores historie

Tilbage i marts kunne min kæreste, Anders, og jeg glædeligt konstatere at vi skulle til at være forældre. Glæden var STOR! Men ligeledes utrolig pludselig og uventet. Ja, efter otte års venskab og efterfølgende KUN et halvt som kærester, kunne vi nu se frem til at være forældre. Og vi glæder os helt vildt. Tænk at der nu er under en måned til termin!

 

Villa, volvo og vovse…?

Vi er gået fra unge sergentelever, som møder hinanden for første gang i 2007 – til det velkendte, men langt fra kedelige; villa, volvo og vovse– for ja, vi må ikke glemme vores lille dansk-svenske gårdhund, Romeo!

 

Jeg vil beskrive min kæreste, som den optimistiske type, der mener at alt kan lade sig gøre. Han er utroligt fremtidsorienteret og har altid ti forskellige løsningsscenarier klar. Minimum! Han søger ofte nye projekter, drevet af interesse og det at kunne effektivisere, forbedre, optimere!

 

Selv bidrager jeg med det, som jeg tillader mig at kalde ’sund skepsis’. Jeg ser gerne sagen fra flere vinkler og arbejder i høj grad med et realistisk verdensbillede. Tryghed og sikkerhed er de vigtigste ord i min bog, og betyder alt når jeg tager en beslutning. Min kæreste beskriver mig som selvironisk og sarkastisk, og det må jeg jo nok erkende.

 

Jeg tror på, at vi sammen vil supplere hinanden rigtig godt i vores kommende rolle som forældre. Vi venter i vild spænding på mødet med vores søn, og glæder os til at pøse ham til med kærlighed! 

[dt_fancy_image image_id=”35782″ align=”center” animation=”zoomIn”]

Cecilie, Alfred, Asger
og Alberte

Vores historie

Vi er en lille familie fra Aarhus beståede af :

mor, Cecilie 24 år og pædagogstuderende. Far, Asger  24 år læser ha almen på Aarhus universitet

Alberte og Alfred fra juni 2016. To små stærke spilopper som er født 7 uger for tidligt. Vi er inkarnerede familiemennesker og prioritere familietid og oplevelser højest frem for andet.

Som nye forældre og studerende går vi højt op i pris og kvalitet og deler gerne ud af vores tips og erfaringer inden for babytøj og udstyr.

[dt_fancy_image image_id=”35784″ align=”center” animation=”zoomIn”]

Juliane, Dino
og Victoria Izabela

Vores historie

Vores lille familie består af mig mor Juliane, far Dino og vores datter Victoria Izabela på snart 11 måneder.

Jeg har bloggen http://julianeharkjaer.dk/, hvor jeg skriver om livet som mor, vores skønne datter, kærlighed, produkter, jeg tager emner op der kan opfordre til debat, ligesom jeg skriver om debatter, der raser på de sociale medier.

Dino har sin egen Skousen forretning, hvilket betyder at han arbejder en del. Derfor har vi fuldstændige faste rutiner herhjemme, med hvem der gør hvad.

Victoria er en meget glad og nysgerrig pige, hun elsker at komme med på tur (bare hun ikke skal sidde for længe i bilen :-), hun er en lille grinebider og hun kan nok allerede nu sno sine forældre lidt om sin lille finger 😉

Vi skal ikke have flere børn, så Victoria Izabela bliver forkælet med alt vores kærlighed ❤️

[dt_fancy_image image_id=”35785″ align=”center” animation=”zoomIn”]

Sarah, Dan
og Vitus

Vores historie

Vi er en lille familie på 3. Vitus på 1 år, far som er politibetjent og jeg, som er studerende.

Lige nu er Vitus og far hjemme på barsel sammen, inden Vitus starter i dagpleje til November. Vi bor i en lejlighed i Holstebro, men er lige startet på at tegne vores drømmehus, som bliver færdigt næste år.

Herhjemme bliver der brugt masser af tid sammen som familie. Vi er vilde med langsomme dage, hvor vi kan slappe helt af og nyde hinanden :O)

[dt_fancy_image image_id=”35786″ align=”center” animation=”zoomIn”]

Nanna, Kim, Merle
og lillesøster i maven

Vores historie

Vi er en lille familie bosat i Randers, vi består af far Kim på 29 år, mor Nanna på 27 år og Merle på 2 år og 3 mdr ,og selvfølgelig lillesøster i maven, med termin til marts.

Vores hverdag går med arbejde for Kims vedkommende, som er salgs assistens på et kontor.
Jeg studere til pædagog og er færdig slut januar.
Hver tirsdag går vi til dans med Merle, som vi er begejstret for!

Vi elsker at hygge, danse, høre musik og grine. Vi sætter også stor pris på at være i naturen, og kører tit i skoven eller til stranden.
Vi værdsætter humor i vores hverdag  og prøver så vidt muligt at huske at nyde livet, og ikke gå og være sure.
Jeg er et stort familie mennesker ,og vi pakker gerne bilen i weekenderne for, at kører til Vestjylland hvor mine forældre bor, og hvor jeg er vokset op.

Indlæg og anmeldelser

Her præsenteres forbrugerpanelets arbejde, med beskrivelse af de erfaringer de har gjort sig med de testede produkter. Og som forbruger er du velkommen til også at byde ind med dine personlige erfaringer og oplevelser med produkterne. (Det kræver blot du tilmelder dig kundeklubben, nederst på siden og opretter dig som bruger på Babydk.dk, i toppen af siden)

Med tiden vil vi også bidrage med nyttige informationer og artikler der kan være interessante for dig som forælder.

Indlæg… at være mor og samtidig iværksætter

Min fortælling om livet som iværksætter.

Anmeldelse af spisesæt fra Filibabba

Beskrevet af Nanna fra vores forbrugerpanel.

Anmeldelse af Hagesmæk fra Franck og Fischer

Beskrevet af Brian fra vores forbrugerpanel

Anmeldelse af Sanseterning fra Franck & Fischer

Beskrevet af Cecilie fra vores forbrugerpanel

Anmeldelse af økologisk body fra Engel

Beskrevet af Sarah fra vores forbrugerpanel

Forbruger oplysning – hvorfor vælge uld til dit barn

Fakta om uld – indlæget er skrevet af Julie

Forbruger oplysning – Hvad er GOTS og OEKO-TEX

GOTS og OEKO-TEX – Indlæget er skrevet af Julie

Anmeldelse af vandbaseret neglelak fra Nailmatic

Beskrevet af Brian fra vores forbrugerpanel

Indlæg… Indhold i tasken når du skal på fødegangen

Min erfaring fra hospitalet. Indlæget er skrevet af Julie

Videoer

Her viser vi et udsnit af relevante videoer. Det kan f.eks. være præsentation af produkter, vejledning i brug af produkterne eller funktioner på vores website samt nyttige tips. De videoer og andet materiale vi selv producerer er copyright © Babydk.dk år 2016 og må ikke videredistribueres uden Babydk.dk’s tilladelse.

MarMar, Slå om body

Trækdyr fra Plantoys

Luftballon fra Filibabba

Viabill

Babydk butikken

Forårskollektion til piger

Gots

Plantoys Havdyrs puslespil

Nyt til drengene

Se flere videoer

På vores YouTube kanal finder du flere videoer med produkter og praktiske anvisninger

Inspiration

Det er en spændende tid når en ny lille baby kommer til verden. Hvis du savner inspiration til enten barselsgave eller dåbsgave, vil vi hos Babydk gerne inspirere dig med forslag i forskellige kategorier.

Vi pakker selvfølgelig gerne gaven ind, og hvis du køber den i vores webshop, skal du blot notere i ordrekommentaren, at det er en gave, og så ordner vi det hele, nemt for dig og på én gang.

Klik på billederne nedenfor, nogle produkter åbnes på en ny side andre kan du finde på shoppen 😉

Savner du mere inspiration eller ønsker du info om produkterne, så følg med på Instagram og Facebook. Der findes ofte produktnavne og links til produkterne.

Dette er et test site — ingen ordre vil blive gennemført...
Scroll til toppen